Uw masseur

Mijn naam is Maiko Bieleman, geboren in 1975 en woonachtig in Zelhem.
In mijn vrije tijd mag ik graag hardlopen en die hobby heeft de basis gelegd voor het feit dat ik u nu als masseur van dienst kan zijn.

In 2018, na het lopen van mijn eerste halve marathon, kreeg ik te maken met hardloop blessures, waarvoor ik meerdere behandelingen bij de fysiotherapeut heb ondergaan. Hierdoor is mijn interesse voor het menselijk lichaam, en dan met name het bewegingsapparaat, gegroeid. Welke klachten kunnen mensen krijgen, hoe ontstaan die klachten en hoe zijn ze te verhelpen. De meest interessante vraag is misschien wel: hoe kunnen klachten worden voorkomen door het lichaam tijdig de aandacht te geven die het verdient.
Hoe meer ik erover ging lezen, hoe groter de interesse werd en ik besloot niet alleen mijzelf maar ook u te willen kunnen helpen om gezond en vrij van klachten door het leven te gaan.
Mijn interesse voor het vak van masseur was hiermee gewekt en begin 2019 heb ik de cursus klassieke massage gevolgd, direct daarna gevolgd door de opleiding tot sportmasseur (beide bij SOW opleidingen). Gelijktijdig heb ik de cursus stoelmassage gevolgd (bij KOPOS).
Na het behalen van mijn diploma sportmassage in juni 2020, heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van Triggerpoints en ben ik inmiddels geregistreerd als gediplomeerd Triggerpointcoach.

Inmiddels ervaar ik in de praktijk wat een dankbaar beroep het vak van masseur is. Dat ik u kan helpen uw belangrijkste bezit in goede gezondheid te houden, vormt voor mij een geweldige stimulans om mij continu in dit vakgebied te blijven ontwikkelen.

Mijn praktijk voer ik aan huis, aan De platweerd 20 in Zelhem, in een speciaal daarvoor ingerichte ruimte. Kijk op de pagina “contact” voor de actuele openingstijden en voor het maken van een afspraak.

De praktijkruimte aan De platweerd 20 is gelegen op de benedenverdieping.