Tafelmassage

Let op:
Voor iedere vorm van massage geldt dat er sprake kan zijn van contra indicaties, waardoor ik u niet of slechts gedeeltelijk zal kunnen behandelen. Uiteraard zal ik hier tijdens het intake gesprek aandacht aan besteden.

U kiest voor MB massage Zelhem als u last heeft van specifieke klachten maar ook voor een preventieve, onderhoudende massage.

Klachtbehandeling:
U kunt bij mij terecht voor specifieke klachtbehandeling, waarbij o.a. technieken uit de sportmassage, cupping, Fascia Release en triggerpointtherapie zullen worden toegepast.
Bij de eerste afspraak zal ik tijdens een uitgebreide, vrijblijvende, intake (anamnese) vaststellen waar uw klachten door veroorzaakt kunnen worden en zal ik een inschatting maken of ik u kan helpen. Op basis daarvan zal ik een behandeltraject adviseren en, op voorwaarde dat u zich hier comfortabel bij voelt, de behandeling starten.
Mocht ik van mening zijn dat u bij mij niet aan het juiste adres bent voor uw klachten, dan zal ik u dat vertellen. U bent in dat geval geen kosten verschuldigd en indien mogelijk zal ik u adviseren waar u wel terecht kunt.

Preventief / onderhoudend:
Sportmassage en klassieke massage kunnen een uitstekend middel zijn om het gezonde lichaam gezond te houden. Afvalstoffen worden verwijderd en de doorbloeding wordt verbeterd. Goed doorbloede spieren zijn minder blessuregevoelig en zorgen voor betere prestaties.
Ook op het mentale vlak en voor de verbetering van het immuunsysteem heeft een massage een positieve uitwerking. Klik hier om verder te lezen welke positieve effecten een massage op uw lichaam en geest kunnen hebben.