Stoelmassage

Wat is stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage die speciaal ontwikkeld is om op locatie behandelingen te kunnen geven. Op een comfortabele massagestoel worden je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld, wat zorgt voor rust in het lichaam, ontspanning van spieren en een betere doorbloeding.

Effect van stoelmassage

Stoelmassage zorgt ervoor dat geblokkeerde energie weer vrij kan stromen en dat de bloedsomloop en het zenuwstelsel worden gestimuleerd. De doorbloeding wordt bevorderd, daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof vanuit de bloedbaan sneller de spieren, hersenen en organen bereiken. Afvalstoffen verlaten sneller het lichaam. Door extra water te drinken wordt dit nog bespoedigd. Het resultaat is dat het lichaam weer in balans komt, zodat stress en vermoeidheid minder kans krijgen en men zich aanmerkelijk fitter en frisser voelt.

Waarom stoelmassage

Stoelmassage werkt verlichtend bij stress, hoofdpijn en concentratieproblemen. Ook bij nek- en schouderklachten, meestal als gevolg van een slechte werkhouding en hoge werkdruk, treedt verlichting op. Uit tal van onderzoeken komt naar voren dat een groot deel van de mensen last heeft van deze klachten. Veel hiervan kan worden voorkomen door meer aandacht te besteden aan de werknemers. Voor bedrijven kan het aanbieden van stoelmassages aan het personeel, onder bepaalde voorwaarden, fiscaal aantrekkelijk zijn.